4. Klinik Nörobilim Kursu

‘’ Parkinson hastalığında derin beyin stimülasyonu uygulamalarında güncel durum ve gelecek’’ başlıklı 4. Klinik Nörobilim kursu 17-19 Ekim 2019 tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Nöromodülasyon Merkezi, Maastricht Üniversitesi Nöromodülasyon Merkezi, Derin Beyin Stimülasyonu Derneği ve Avrupa Nörolojik Bilimler Yüksekokulu’nun ortak çabalarıyla Anemon otel- Samsun’da düzenlenecektir. Katılmak isteyen Akademik personelimiz kayıt işlemleri için ersoykocabicak@gmail.com adresinden ya da 3355 dahili hat telefonuyla Kurs Direktörü Doç. Dr. Ersoy Kocabıçak ile irtibata geçebilirler. Son başvuru tarihi 10 Ekim 2019’dur. Detaylı kurs programına  www.cnc2019.org adresinden ve OMÜ web sayfasından ulaşabilirsiniz.