Vefat ve Başsağlığı

Fakültemiz Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet KURT vefat etmiştir. Cenazesi 02.08.2018 tarihinde (bugün) Samsun TOKİ Pelitköy camiinde kılınacak ikindi namazından sonra Pelitköy mezarlığına defnedilecektir. Saat:15:45'te Dekanlık önünden araç kaldırılacaktır. Kendisine Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.
Not: Saat:14:00'da Dekanlık önünde tören yapılacaktır.

5 Mayıs 1961 yılında Kavak’ta doğan Dr. Mehmet KURT ilköğrenimini Samsun 23 Nisan ilkokulunda, orta öğrenimini Ladik Akpınar öğretmen okulunda tamamlamıştır.
1980-1986 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitim görmüş ve Tıp Doktoru ünvanını almıştır.
1991 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalında başladığı uzmanlık eğitimini 1996 yılında Fakültemiz Farmakoloji anabilim dalında tamamlamıştır.
23 Ocak 1997 tarihinde Fakültemiz Farmakoloji Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak çalışmaya başlayan hocamız 6 Mart 2018 tarihinde doçent ünvanını almıştır.
Fakültemize 21 seneyi aşkın hizmeti olan hocamız sessiz, sakin bir insan olarak tanınmıştır, hiç kimse ile problemi olmayan hocamız uyumlu kişiliği ile herkesin taktirini kazanmıştır.
Fakültemiz öğretim üyelerimiz, asistanlarımız, öğrencilerimiz ve diğer personellerimiz adına hocamıza Allahtan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun.