Mezun Kart Tanıtımı

Üniversitemiz mezunlarımızla bağlarımızı güçlendirmek, iletişimi artırmak ve Üniversitemiz çeşitli imkanlardan faydalanmasının devamlılığını sağlamak amacıyla "Mezun Kart" uygulamasına geçilmiştir. Mezun kimlik kart avantajları; OMÜ Sosyal Tesislerin (Konuk Evi, OMÜ Sahil Tesisleri, Olimpik Havuz, Spor Salonları, Yemekhaneler) olanaklarından faydalanması, Merkez Kütüphaneden faydalanması, Kampüs giriş ve çıkışlarında Güvenlik Görevlilerine göstererek kolaylık sağlanacaktır. Ayrıca kapsamını genişletmek için çalışmalar devam etmektedir.
Mezun kimlik kartı için iki seçenek sunulmuştur. Birinci seçenek fiziki kimlik kartı almak isteyenler; kart ücretini belirtilen hesaba yatırarak, başvurusunu mezun bilgi sistemi üzerinden yapmaları gerekmekte, İkinci seçenekte ise gelişen bilgi teknolojileri sayesinde sanal mezun kimlik kartı uygulaması olup sanal kart başvurusu ücretsizdir. Mezun kimlik kartı başvuruları, mezun bilgi sistemi (https://mbs.omu.edu.tr/) aracılığıyla yapılmakta olup, Mezun bilgi sistemine üyeliği yoksa önce kaydını yapması gerekmektedir.

Mezun%20sanalkart%20Sosyal%20Medya%20G%C3%B6rseli