OKAF 2023 Tanıtım Müziği Yarışması

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda; Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF 2023), Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde, Kariyer Merkezi organizasyonuyla 10 paydaş üniversitenin katılımıyla Amasya Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Samsun Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 20-21 Mart 2023 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nın (OKAF’23) tanınırlığını olumlu yönde etkileyecek ve akılda kalıcılığını arttıracak nitelikte bir tanıtım müziği oluşmasına katkı sağlamak amacıyla, ödüllü "OKAF 2023 Tanıtım Müziği Yarışması" düzenlenmektedir. Yarışmaya 18 yaşını dolduran herkes katılabilmektedir. Yarışmaya gönderilecek tanıtım müziklerinin ‘‘kariyer’’ ve ‘‘başarı’’ odaklı sözler içermesi gerekmektedir. Ayrıca “Yetenek Her Yerde” ve “OKAF” sözlerinin içerisinde geçmesi katılım şartları arasındadır. Başvuruları 28 Şubat 17:00’a kadar devam edecek olan yarışmada birinci olan eserin, Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nın (OKAF 2023) tanıtımına yönelik etkinliklerinde, her türlü dijital ortamda, medya ve reklam çalışmalarında kullanılması planlanmaktadır.

OKAF%202023%20M%C3%BCzik%20Yar%C4%B1%C5%9Fmas%C4%B1%20Afi%C5%9Fi