Kök Hücre Uygulamalı Eğitim Duyurusu

I. HÜCRE KÜLTÜRÜNDE TEMEL UYGULAMALAR EĞİTİMİ, 6-7 KASIM 2021, ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ, KÖK HÜCRE UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ, (KÖKMER)

Eğitimin Amacı

Katılımcılara, sağlık başta olmak üzere farklı bilim alanlarına sıklıkla tercih edilen ve farklı amaçlar için kullanılan hücre kültürü çalışmalarının, deneylerinin laboratuvar koşullarında nasıl gerçekleştirileceğini; sonuçlarının nasıl analiz edileceğini; temel hücre kültürü laboratuvarı ekipmanlarının neler olduğunu teorik ve uygulamalı olarak öğretilmesi hedeflenmektedir.

Eğitim Yeri

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kök Hücre Araştırma ve Uygulama Merkezi,

Kurupelit Kampüsü, 55139 Atakum / SAMSUN

Detaylı başvuru metnini açmak için tıklayınız (yeni pencerede açılır)

İletişim Bilgileri

Dr. Öğr. Gör. Melek Yüce

Email: melek.yuce@omu.edu.tr

Tel: 0505 5406127

Dr. Öğr. Gör. Esra Albayrak

Email: esra.albayrak@omu.edu.tr

Not: Eğitim için 30.08.2021- 30. 09. 2021 tarihleri arasında iletişim bilgileri verilen e-mail adresleri üzerinden ön kayıt alınacaktır. Kontenjan dahilinde ilk başvuru yapan katılımcılardan başlanarak geri dönüş yapılacaktır. Kesin kayıt için ücretlerini belirtilecek hesaba yatırmaları ile kesin kayıt tamamlanacaktır. Başvuru sayısına bağlı olarak eğitim Kasım ve Aralık ayında tekrarlanacaktır.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız