Tebrik ( 43. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Ulusal Kurultayı Büyük Bir Katılımla Gerçekleştirildi )

1. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Ulusal Kurultayı 10 – 14 Kasım 2021 tarihleri arasında Antalya Gloria Otel Kongre Merkezinde 550’nin üzerinde Plastik Cerrahın katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Tıp Fakültemizden Prof. Dr. Ahmet Demir, Prof. Dr. Lütfi Eroğlu, Prof. Dr. Tekin Şimşek, Dr. Öğr. Üyesi Kamil Yıldırım, Oturum, Panel Başkanlıkları ve Sunumları ile; Araş. Gör. Dr. Emre Kıymık, Araş. Gör. Dr. İlker Altundağ ve Araş. Gör. Cihan Gençtürk Sözel ve Poster Bildiri katılımları ile Üniversitemizi başarıyla temsil etmişlerdir. Ayrıca, Plastik Cerrahi Anabilim Dalımızdan uzmanlığını alan Op. Dr. Hakan AKTAŞ, ‘Kliniğimizde Kutanöz Malign Melanom Nedeniyle Tedavi Edilen Hastaların Retrospektif Değerlendirilmesi’ başlıklı Tez Çalışması ile Asistan Bildiri Yarışması Klinik Kategorisinde Birincilik Ödülü kazanmıştır. Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezimizin bölgemizde önemli bir referans hastane olarak gerçekleştirdiği deri malign melanomları cerrahi tedavi sonuçlarının paylaşımı açısından yerli ve yabancı literatüre de büyük katkı sağlayacak bu çalışmaları ve başarıları nedeniyle Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi ve araştırma görevlilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

IMG_7802%20%281%29

IMG_7959%20%281%29